Avd. Diagonal 468 8º 08006 Barcelona | 93 408 29 42 info@amperits.cat
LA SEGURIDAD DE UN PERITAJE PERFECTO

PÈRITS JUDICIALS EN ACCIDENTS DE TRÀNSIT

Peritatges de reconstrucció d’accidents de trànsit

En els peritatges d’accidents de trànsit els nostres perits calculen la velocitat i la trajectòria dels vehicles implicats en el sinistre mitjançant el utilitzo de les tècniques de recerca i reconstrucció més avançades, avalades pels treballs d’importants entitats com la “National Highwai Traffic Safety Administration”, el Enginyers Dr Melegh o els científics Campbell, McHenry i Prassed entre d’altres.

En els peritatges d’accidents de trànsit es fonamenta i objectiva la reconstrucció dels fets considerant tots i cadascun dels següents aspectes: velocitat, visibilitat, cansament, superfície de la calçada, obstacles visuals, senyals de trànsit horitzontals i verticals, etc.

Els nostres peritatges de reconstrucció d’accidents de trànsit consten de dues fases: una primera fase de treball de camp i visites pericials al lloc de l’accident i una segona fase de càlculs teòrics i estudi de la documentació ; n en poder del client, advocat o jutjat en el seu defecte.

Mostra de peritatge realitzat

Peritatge de reconstrucció d’accident de trànsit entre dues motos a Barcelona, amb importants lesions per un dels dos conductors. Nuestro perit judicial calcula la velocitat de les dues motos gràcies a les empremtes de frenada dels pneumàtics i les petjades d’arrossegament dels vehicles a la calçada. El peritatge demostra la impossibilitat de l’avançament de la moto “A” per tenir velocitat inferior a la moto “B” en el moment de l’impacte.

peritaje-accidente-transito

Detalls detalls considerats en els nostres peritatges d’accidents de trànsit

  • Dimensió de la via i característiques de la superfície
  • Dimensions de les voreres
  • Visibilitat en el moment de l’accident
  • Empremtes de frenada i d’arrossegament dels pneumàtics
  • Deformacions dels vehicles
  • Dimensions, ubicacions i temporitzacions dels senyals de trànsit verticals i horitzontals