Avd. Diagonal 468 8º 08006 Barcelona | 93 408 29 42 info@amperits.cat
LA SEGURIDAD DE UN PERITAJE PERFECTO

Serveis Pericials

Al llarg dels anys el despatx s’ha anat especialitzant en els tipus de peritatges judicials descrits a continuació. A més dels peritatges, també realitzem informes previs en els quals els perits analitzen l’abast i la viabilitat dels possibles peritatges judicials finals.

Peritatge mesurament soroll. Informe realitzat per enginyer industrial i perit judicial.

Sentència peritatge mesurament soroll. La decisió de la sentència nº54 / 2021 de l’Audiència Provincial de Tarragona, valora positivament l’informe pericial realitzat per aquest despatx professional. La pericial consisteix en el mesurament de la immissió acústica existent al dormitori d’un habitatge, pel soroll d’un local comercial.

Estamos muy satisfechos por la profesionalidad, rapidez y manera de trabajar del perito que nos atendió. Pedimos un peritaje oficial y después de la visita, hicieron una cata y nos entregaron el informe pasados unos días, explicándolo de forma muy detallada y sencilla. Gracias.

Simone

Gran Profesional! Muy rápido y perfeccionista. Realizó un estudio exhaustivo. Muy recomendable.

Marta Ros

Se trata de un perito muy profesional. Es serio, rápido y su precio es muy razonable. Sin duda, AM PERITS es una muy buena opción por si quiere realizar una valoración pericial. Lo recomiendo al instante.

Sergi