Avd. Diagonal 468 8º 08006 Barcelona | 93 408 29 42 info@amperits.cat
LA SEGURIDAD DE UN PERITAJE PERFECTO

Sentencia perito mecánico (05/04/2019).

El fallo de la sentencia nº 55/2019 del Juzgado de Primera Instancia e Instrucción nº 6 de Sant Boi de Llobregat valora positivamente nuestro informe pericial. (Informe pericial de mecánica -vehículo de segunda mano-, presentado y ratificado ante el Juzgado).

La sentencia menciona el informe pericial realizado por el despacho AM Perits, referente la identificación y la valoración de las averías mecánicas existentes en el vehículo Peugeot 207 adquirido de segunda mano:

«El perit senyor Antonio Marchio asevera que els danys en el motor son ocults i que no es podrien haver valorat si no s’hagués obert el carter per comprovar les defectes»

«De la prova practicada resulta que el vehicle no va passar la primera revisió o manteniment fins passats els 67.540 km, i que els manteniments posteriors ho van ser després d’haver passats els límits establerts. Així mateix, el pèrit afirma que l’avaria és causada perquè el pre-filtre estava molt brut i això hauria provocat que el motor estiqués mal lubricat.»

«És a dir, tal com s’aprecia en la pericial de la parte actora, la causa de l’avaria és un incorrecte manteniment del venedor, i concretament, per no fer les revisions en els terminis establerts pel fabricant. Això suposa que el motor té una mala lubricació i com a conseqüència el turbo-compressor es va trencar. El fet que fos substituït per un turbo-compressor nou pel vendedor (avui part demandada), si no s’arregla l’origen del problema, aquest torna a aparèixer.»

A continuación se reporta un extracto de la sentencia nº 55/2019 del Juzgado de Primera Instancia e Instrucción nº 6 de Sant Boi de Llobregat, acerca del informe pericial de obra realizado por AM Perits, aportado al procedimiento como pericial de parte:

sentencia Juzgado Sant Boi de Llobregat

sentencia Juzgado Sant Boi de Llobregat