Avd. Diagonal 468 8º 08006 Barcelona | 93 408 29 42 info@amperits.cat
LA SEGURIDAD DE UN PERITAJE PERFECTO

PERITS JUDICIALS CRIMINALISTES

Peritatges de criminalística

Els perits judicials criminalistes identifiquen l’autor o autors de delictes o crims, estudiem i valorant els pejuicios ocasionats. El treball de camp realitzat pels nostres perits judicials és de gran importància, intervenim en les escenes del sinistre examinant de manera sistemàtica i ordenada les evidències.

Els nostres perits en criminalística estan especialitzats en falsificació de documents, falsificació del grafisme i falsificació d’objectes protegits per la llei de la propietat intel.lectual i industrial. Tenim despatx a Barcelona.

Els documents comunament analitzats en els nostres peritatges judicials són: contractes, albarans, xecs, lletres de canvi, notes testamentàries, anònims, impresos oficials mercantils i privats, bosses, samarretes, perfums, roba esportiva, rellotges, ulleres de sol, calçat, altres objectes de valor, models d’utilitat i patents.

Àmbit d’aplicació dels nostres perits criminalistes

Definició de Criminologia

  • La criminologia és la ciència empírica i interdisciplinària que s’ocupa del delicte, delinqüent, de la víctima i del control social del comportament desviat.

Enllaços d’interès